.


Kurser og workshops om konflikthåndtering

Jeg tilbyder kurser og workshops om konflikthåndtering i Odsherred.


Jeg afholder både åbne kurser indenfor konflikthåndering, med deltagere fra forskellige arbejdspladser og andre steder, og kurser på arbejdspladser for alle medarbejderne eller nogle af dem, og/eller for ledelsen.  


Fællesnævneren for alle mine kurser er, at de giver deltagerne viden og inspiration ift hvordan de kan håndtere konflikter konstruktivt. Udbyttet af et kursus afhænger selvfølgeligt af kursets omfang og fokus.


Et kursus kan fx have fokus på, hvordan man som kollega kan være sparringspartner for en kollega, der er involveret i en konflikt på arbejdspladsen med en kollega eller med ledelsen, som man ikke selv har noget med at gøre (dvs. man står udenfor konflikten og er neutral tredjepart), hvilket især kan være relevant for tillidsvalgte medarbejdere at være dygtige til. 


Fokus kan også være på, hvordan man forebygger og håndterer konflikter med 'besværlige' samarbejdspartnere og/eller kunder. 


Når jeg afholder et kursus/en workshop på en arbejdsplads afhænger fokus og indhold af jeres behov og muligheder, og det er noget, vi finder ud af i fællesskab. Med en slidt metafor: jeg skræddersyr kurset til jer. 


Du er meget velkommen til at ringe (2886 2111), hvis du gerne vil vide mere om mulighederne indenfor mine kurser og workshops i Odsherred.


Jeg afholder jævnligt et åbent heldagskursus i Høve ved Asnæs (4550) i Odsherred, som giver deltagerne: 


  • Viden om, hvad konflikter grundlæggende handler om: hvorfor opstår de, hvordan eskalerer de, og hvad skal der til for at løse dem?

  • Viden om, hvilke former for kommunikation der optrapper konflikter, samt hvilke kommunikationsformer, der kan være med til at forebygge og nedtrappe konflikter

  • Større indsigt i, hvordan de selv reagerer i konfliktsituationer – og hvordan de kan agere mere konstruktivt


  • En introduktion til -og lidt praktisk erfaring med, hvordan man helt konkret kan støtte en anden person (fx en kollega), der er involveret i en konflikt, som om ikke selv er involveret i.


Hvis I, som arbejdsplads, gerne vil i gang med at arbejde aktivt med at blive bedre til konflikthåndtering, og/men ikke har mulighed for at afholde et internt kursus for alle/mange af jeres medarbejdere - eller hvis I bare gerne vil snuse til det først - så kan det være et fint udgangspunkt, hvis en eller flere af jeres medarbejdere og/eller en eller flere fra ledelsen deltagere på dette heldagskursus. 


Så snart der er et nyt kursus i kalenderen, skriver jeg det her på siden.

.